Navodila za udeležence

Mreža znanja bo potekala od 11.-13. oktobra 2022 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Registracija udeležencev

S programom bomo vsak dan začeli natančno ob 9. uri zato vas prosimo, da na lokacijo pridete vsaj 30-45 minut prej. Tako boste imeli dovolj časa za parkiranje in registracijo.

Brezplačno parkiranje

Ob hotelu so na voljo brezplačna parkirna mesta. Zapornica za dostop do parkirišča se bo samodejno odpirala med 7.30 in 9.30 ter za izhod od 15.30 do 19.00. Če boste na lokaciji izven časovnega okvirja, lahko na recepciji za izhod prevzamete brezplačni izhodni listek.

Javni potniški promet

Najbližja postaja Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) je Pot Rdečega križa, kamor vas pripelje avtobus številka 14, smer Bokalce. Za 1,6 kilometrsko pot boste peš potrebovali 20 min.

Obroki

Med odmori bomo v predprostoru pred dvoranami Plečnik poskrbeli za prigrizke in pijačo, prav tako vam bo ob 13.30 na voljo kosilo. V sredo, 12. oktobra, bo po slavnostnem delu konference ob 30-letnici Arnesa ob 16.30 sledila še pogostitev za udeležence.

Obvestilo o priporočenih ukrepih za zmanjšanje možnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2

Zaradi večjega števila ljudi, večje verjetnosti tesnih stikov med udeleženci, veliko govorjenja itd. obstaja na dogodku tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV-2. Z doslednim upoštevanjem navedenih navodil je možno tveganje za prenos virusa zmanjšati, ne pa popolnoma izključiti.

Obiskovalci prireditve naj bodo zdravi. Priporočena medosebna razdalja je vsaj 1,5 metra. Močno priporočamo stalno in pravilno uporabo zaščitnih mask, predvsem FFP2, ter skrb za ustrezno higieno rok.