Navodila za udeležence

Mreža znanja bo potekala od 14. do 16. novembra 2023 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Registracija udeležencev

S programom bomo 14. 11. začeli ob 9.30, 15. in 16. 11. pa ob 9.00, zato vas prosimo, da na lokacijo pridete vsaj 30-45 minut prej. Tako boste imeli dovolj časa za parkiranje in registracijo.

Udeležba na delavnicah

Z delavnicami bomo vsak dan začeli ob 9.00, tudi na delavnice pridite vsaj 30-45 minut prej. Na delavnice s seboj prinesite svoje prenosnike.

Prenosnikov ne boste potrebovali le na delavnici Varna raba interneta in naprav: Nasilje na šolah.

Brezplačno parkiranje

Ob hotelu so na voljo brezplačna parkirna mesta na zunanjem parkirišču ali v garaži hotela. Zapornica za dostop do parkirišča bo odprta ali pa se bo samodejno odpirala med 7:30 in 9:30 ter za izhod od 15:30 do 19:00. Če boste na lokaciji izven časovnega okvirja, lahko na recepciji za izhod prevzamete brezplačni izhodni listek.

Javni potniški promet

Najbližja postaja Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) je Pot Rdečega križa, kamor vas pripelje avtobus številka 14, smer Bokalce. Za 1,6 kilometrsko pot boste peš potrebovali 20 minut.

Obroki

Med registracijo in odmori bomo v predprostoru pred dvoranami Plečnik poskrbeli za prigrizke in pijačo, prav tako vam bo ob 13:30 na voljo kosilo. V torek in sredo, 14. in 15. novembra, bo po koncu plenarnih predavanj sledila še pogostitev za udeležence na isti lokaciji.

Higienska priporočila za zmanjšanje širjenja okužb

Zaradi večjega števila ljudi, večje verjetnosti tesnih stikov med udeleženci, veliko govorjenja itd. obstaja na dogodku tveganje za prenos različnih okužb, tudi z virusom SARS-CoV-2. Z doslednim upoštevanjem navedenih navodil je možno tveganje za prenos virusa zmanjšati, ne pa popolnoma izključiti.

Obiskovalci prireditve naj bodo zdravi. Priporočena medosebna razdalja je 1,5 metra. Močno priporočamo stalno in pravilno uporabo zaščitnih mask, predvsem FFP2, ter skrb za ustrezno higieno rok.